www.keller-galleriet.dk

Kunst med hjertet

www.keller-galleriet.dk random header image

Galleri Slotsbryggen

juli 3rd, 2013 · No Comments · Ikke kategoriseret

Fredag, d. 28/06 2013 så et nyt galleri lyset for 1. gang.

Der har været fernisering i ”GALLERI SLOTSBRYGGEN” FRA KL. 13-18.

 

Lige fra starten var der fyldt med gæster. Selv borgmester John Brædder havde afsat tid til at komme, og han udtrykte sin glæde over, at der var nogen der tog et sådant initiativ. Det er det, der mangler mange steder, sagde han endvidere.

Det er fire kvindelige kunstnere, der har slået sig sammen og nu prøver lykken på adressen Slotsbryggen 3, 4800 Nykøbing F, også kendt som det runde hjørne ved Svaneapoteket.

Det er Ilse Overgaard, Joan Lis Andreasen, Ingelise Stenkjær og Connie Keller, der alle er kendt for deres kunst i andre sammenhænge.

Ilse udstiller sine malerier, der er i dejlige, afstemte farver. Ilses streg er løs og lettere abstrakt, men hun mestrer også det meget figurative. Der er en stor ro i hendes malerier.

Joan Lis er romantikeren på udstillingen. Hendes billeder er meget sarte i farverne og næsten alle med abstrakte blomster på skønne baggrunde.
Lis eksperimenterer meget med forskellige malemetoder.

Ingelise har både malerier og keramik med på udstillingen, og hendes værker viser en meget stor dygtighed i farvevalget i de abstrakte motiver. Desuden har hun finurlige keramiske figurer, skåle, krus o.m.a.

Den sidste udstiller er Connie Keller. Hendes billeder er meget kraftfulde i farverne og strækker sig fra det meget abstrakte til det meget figurative.  Connie har også sin glaskunst og smykker med.

Galleriet er efter denne weekend åben hver fredag kl. 14-18 og hver lørdag kl. 10-14.

I festugen vil der være åbent hver dag. Tidspunkterne kommer senere.
Se mere på www.galleri-slotsbryggen.dk

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment